Planlegger En Campingtur

Camping er et tidsfordriv som kan være morsomt og lærerikt for hele familien. For å få mest mulig ut av tiden din med å kommunisere med naturen, må du ta deg tid til å lære så mye om camping som mulig. Les tipsene som følger, og du vil kunne planlegge et eventyr du aldri vil glemme.

Når det gjelder mat, ta bare med det du trenger på en campingtur. Ekstra mat ute i villmarken er et telefonkort for ville dyr som besøker campingplassen din. Hvis du finner ut at du har ekstra mat, kan du binde den i klut og gi den så høyt du kan i et tre vekk fra din nærmeste campingplass. Dette hjelper deg med å forhindre uønskede dyrintroduksjoner.

Husk familiens behov før du velger en destinasjon. For eksempel, hvis du har en baby eller småbarn, kan det være best å holde deg nær hjemmet i tilfelle ting ikke går som planlagt. Hvis du har tenåringer, kan du imidlertid like å reise til en annen stat. Velg det som er best for deg!

En stor bekymring for mange mennesker som går på camping er feilene. Ikke bli sittende fast i midten av ingensteds uten å ha en slags bugmiddel. Sjekk omgivelsene dine før du setter opp leiren etter hvepsereir eller maurbakker som kan forårsake problemer. Bruk lange bukser og langermet når det er mulig, og inspiser deg selv for flått innimellom.

Før du reiser på turen, kan du bruke hagen din til å hjelpe deg med å trene kinkene i campingutstyret ditt. Sett opp teltet for å sikre at du vet (eller husker!) Hvordan du skal sette det opp. Dette vil også gi deg muligheten til å se om noe må oppdateres. Det vil gjøre det mye lettere for deg når du kommer til campingplassen.

Du kan lage smakfulle måltider selv når du er på camping. Du trenger ikke nødvendigvis å spise bare franker og bønner eller hamburgere. Pakk en boks med urter og krydder, olivenolje, brunt sukker eller hva annet du vil. Du kan fikse måltider som har smak, selv når du «ru» det.

Når du skal på camping, kan du prøve å kjøpe varer som ikke er forgjengelige å spise. Det er ingen kjøleskap i naturen, så alt du tar med må holdes i orden. Du kan absolutt ta med deg en kjøler for å legge mat i, men kjøleren vil bli lagt til bulk på turen din. Gjør derfor et forsøk på å ta med mer ikke-forgjengelige matvarer enn forgjengelige.

Lag en liste over ting du må ta med deg før du går på camping. Du synes kanskje du er god til å pakke, men lite annet er verre enn å være ute i skogen og innse at du har glemt allergimedisinene dine. Sett deg ned og lag en omfattende liste over alt du trenger i løpet av uken før campingturen.

Ingenting har potensial for å skape livsminner som camping. Å inkludere venner og familie på neste utflukt kan være en enorm opplevelse så lenge du har god forståelse av campinggrunnleggende. Ved å ta konseptene i artikkelen ovenfor til hjerte, vil du være forberedt på å oppleve utendørs som en ekspert.