Gjør Din Campingtur Til En Lek Med Disse Tipsene

Å nyte naturen på en campingtur kan være mye moro for hele familien eller bare et individ alene på jakt etter litt FoU. Følgende artikkel er full av gode råd du trenger å vite for å gjøre din neste campingtur enklere, mer praktisk og spesielt morsommere!

Hvis du skal på campingeventyr, må du sørge for at du har nok tid til å sette opp leiren før mørket blir. Det kan være ekstremt vanskelig å slå leir i mørket og muligens utrygt. Du må kunne speide terrenget, forberede sengetøy og muligens bygge noe midlertidig ly før solen går ned.

Når du skal på camping, må du sørge for at du tar med deg riktig sovepose. Noen soveposer holder deg ikke varm når temperaturen synker under 40 grader, mens andre får deg til å svette hele natten fordi de er for varme. Etiketten på posen vil vanligvis fortelle deg hva slags temperaturer som passer for hver sovepose.

Hvis du har et smårolling, må du pakke med et teppe. Du kan legge den ut på bakken og bruke den som et midlertidig lekeområde. Ta med biler, dukker eller andre ting barnet ditt liker. De kan leke uten å bli for skitne, og du kan instruere dem om at de trenger å ha lekene sine på teppet for oppbevaring. Dette vil bidra til å forhindre at ting blir for spredt.

Før du begynner på den avslappende campingturen, er det viktig for din sikkerhet å sørge for å fortelle noen at du skal. Gi en venn eller nabo navnet på campingplassen hvis du bruker en. Hvis du er på vei ut på en mindre strukturert tur, gi kontakten en generell ide om hvor du er på vei og en tidslinje for retur. Hvis noe går galt, vil det være noen som vet hvor du skal lete etter deg.

Du må opprettholde rensligheten din mens du camping. God hygiene er vanskelig når du camper noen ganger, men du kan holde deg ren. En flaske håndrensemiddel er utmerket å ha, slik at du kan rense hendene før du spiser. Du kan også bruke sprit på områder av kroppen din som ikke er følsomme. En mild biologisk nedbrytbar såpe og svamp kan brukes til å ta mini-bad når vannressursene er lave.

Når du tar med hunden din på campingtur, må du sørge for at han har tilstrekkelig flåttbeskyttelse. Bugs trives i skog, og mange loppebehandlinger utvider ikke beskyttelsen til å omfatte flått, så spør veterinæren din før du drar hvis hunden din har alt han trenger og hva du bør gjøre for riktig forebygging og fjerning av flått.

Hvilken bedre måte å tilbringe den hardt opptjente ferietiden din enn et opphold i skogen ved et bål? Forhåpentligvis har denne artikkelen vist deg nye og bedre måter å håndtere alle de små utfordringene ved å grove den, og vil gjøre din neste tur enda morsommere.